HomeDomeinnamen → Domeinnamen details

Domeinnamen

Een domeinnnaam is je naam op het Internet.

Je eigen naam, je bedrijfsnaam, je merk, het kan allemaal. Met een domeinnaam geef je jezelf een eigen plaatsje op het internet. Onze snelle servers zorgen ervoor dat je domein snel bereikbaar is. Op die manier is je website of je e-mail sneller zichtbaar.

Onze servers zorgen daarnaast voor een optimale bereikbaarheid van je domein.

Elke extensie heeft zijn eigen functie. Bevindt je bedrijf zich in België dan verkies je best een Belgische extensie (.be), is het een grote organisatie dan kun je de extensie gebruiken voor organisaties (.org) of een commerciële extensie (.com). Je kan er uiteraard ook meerdere gebruiken, want hoe meer extensies je hebt, hoe meer mensen je kan bereiken.

Om een domein te bezitten, heb je eigenlijk niet eens een website nodig. Je kan je domein bijvoorbeeld enkel gebruiken om e-mails te verzenden en te ontvangen. Je kan de naam ook gewoon reserveren wanneer je een project hebt en wil zorgen dat je domein nog niet bezet is wanneer je het dan echt nodig hebt.

VPS

Een VPS van 1Ago is de gulden middenweg tussen gedeelde webhosting en een dedicated server. Alle specificaties van de VPS kunnen volledig aan eigen noden en wensen aangepast worden. Voor wie meer kracht wil, zijn upgrades perfect mogelijk. Om klein te starten is het een ideale oplossing, die toch ook de mogelijkheid openlaat om snel te groeien.Virtual Private Servers (VPS)

Waarom 1Ago?

Om verschillende redenen is het een aanrader om te kiezen voor een samenwerking met 1Ago. Eén ervan is de lage prijs die je betaalt, een andere de goede support die geleverd wordt. Kiezen voor ons is immers kiezen voor een perfecte en afgewerkte service, die je wellicht nergens anders zal kunnen krijgen.Waarom 1Ago?

Volg ons!

1Ago op Twitter 1Ago op Facebook 1Ago op LinkedIn