Jouw eigen krachtige server

Dedicated Servers

Wil je het maximale halen uit je website of applicatie? Absolute krachtige prestaties? Een eigen krachtige server? Dan is een dedicated server iets voor jou! Al onze servers zijn van HP of SuperMicro, gekoppeld aan minstens 2 jaar garantie op hardware met vervanging binnen de 4u.

Je server stellen we samen volledig op maat. De hardware is specifiek uitgekozen om jouw project, applicatie en noden perfect te voldoen. Vaste hardware geeft je flexibiliteit en stabiliteit gekoppeld aan krachtige prestaties. Je hebt volledige controle over je server.

Koppel prestaties op maat aan ons onafhankelijk redundant netwerk en er is weinig dat je niet kan online houden. We leveren een connectie naar je server van minimaal 10Gbit.

Wil je het jezelf makkelijker maken? Vraag dan naar de optie om een controlepaneel (Plesk/DirectAdmin) te installeren bij de bestelling.

Servers

Serverhosting

VPS

Wil je de vrijheid van een eigen server, maar kan je niet investeren in de infrastructuur?
Dat is een Virtual Private Server iets voor jou!

Datacenterdiensten

Colocation

Uw servers en infrastructuur in ons datacenter laten plaatsen? Dat kan zeker! Je hardware komt dan online in ons onafhankelijk en redundant netwerk.