Shared Webhosting

Webhosting

Supersnelle, veilige en betrouwbare webruimte voor jouw website of applicatie. Zowel managed als non-managed webhosting. Makkelijk te beheren via het controlepaneel en online binnen enkele minuten!

Onze webhosting komt standaard met een .be-domeinnaam en toegang tot een up to date controlepaneel. Zo kan je zelf alles controleren en toevoegen. Wil je een e-mailadres toevoegen? Heb je een extra subdomein nodig? Wil je graag een doorverwijzing? Nood aan bezoekersstatistieken? Dat kan allemaal met ons controlepaneel Plesk.

Lijkt je dit toch allemaal Chinees of heb je hulp hierbij nodig? Geen zorgen, we helpen je graag op weg. We zijn van mening dat iedereen een plaats op internet verdient en makkelijk kan krijgen.

Kijk gerust hier onder of een standaardpakket iets voor jou is. We raden aan om te beginnen met de Standaard. Dit is voldoende voor de meeste websites. Upgraden kan altijd.

webhosting

Toch iets anders in gedachten? Weet je niet waar te beginnen? ➝ Meer over webhosting op maat


You name it, We got it!

Webhosting Op Maat

Heb je al een hostingpakket, maar voldoet deze niet meer aan jullie noden? Of een nieuw project dat niet past in onze standaard formules? Zowel managed als non-managed, alles is mogelijk!

Serverhosting

VPS - Dedicated Servers

Eigen serverpark in de cloud plaatsen? Cloudplatform op maat? Of een krachtige server voor jou alleen?